Nagedachtenismogelijkheden na cremeren

Nagedachtenismogelijkheden na cremeren

Na de crematie worden de asresten zorgvuldig verzameld en minimaal één maand in het crematorium bewaard. Deze periode is wettelijk vastgelegd en geeft u de rust en ruimte om na te denken over de bestemming van de asresten. De asresten worden bewaard in een speciale asbus. Wanneer u de as heeft opgehaald, zijn er veel verschillende asbestemmingen mogelijk. U kunt kiezen voor verstrooien, bewaren en/of verwerken.

Urnen

Wilt u de as bewaren, dan kunt u kiezen voor een sierurn. In onze Uitvaartwinkel vindt u een uitgebreid assortiment urnen in tal van vormen, kleuren en formaten. Wilt een urn naar uw eigen ontwerp, dan brengen wij u graag in contact met een professional die uw opdracht kan vervullen.

Zie Urnen

Tastbare herinnering

U kunt een deel van de as verwerken tot een tastbare herinnering. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. Van een prachtig, persoonlijk sieraad tot as in een glasobject of mini-urn. In onze winkel vindt u een mooi overzicht van de mogelijkheden. Wat wij niet in de winkel hebben, kunnen wij voor u bestellen. Daarvoor werken wij samen met een groot en betrouwbaar netwerk aan kunstenaars en ambachtslieden.

Zie Sieraden Glasobjecten

0
Scroll naar top