De Winkel

Loop eens binnen

De Uitvaartwinkel is niet alleen een fijne plek om rond of na een overlijden te bezoeken. Ook wanneer uzich gewoon eens wilt oriënteren op wat er allemaal mogelijk is, bent u van harte welkom.Loop dus gerust eens binnen en kijk geheel vrijblijvend rond. Tip: vraag bij uw bezoek om ons gratis UitvaartWensenboekje. Daarin kunt u zelf vastleggen hoe u uw afscheid vorm wilt geven. Een praktisch handvat, waarmee uw dierbaren te zijner tijd een mooie en passendeuitvaart kunnen realiseren. [link naar uitvaartmogelijkheden]

Wij denken met u mee

Heeft u vragen of wilt u een advies? Anneke de Jong is uw gastvrouw in de Uitvaartwinkel. Samen met de andere medewerkers staat zij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en met u mee te denken. Aarzel vooral niet om uw vragen te stellen. Wat u niet in de winkel ziet, kunnen wij vrijwel altijd voor u bestellen of laten maken. En met haar jarenlange ervaring in de uitvaartbranche is Anneke een betrokken en meelevendegesprekspartner.

Praktische zaken

Ook voor praktische zaken kunt u gewoon binnenlopen. Heeft u vragen over uw polissen? Wilt u een begroting ontvangen voor de kosten van een uitvaart? Wanneer nodig legt Anneke uw vraag voor aan een specialist en ontvangt u binnen enkele dagen persoonlijk of schriftelijk antwoord. Voor meer complexe vragen, bijvoorbeeld over de afwikkeling van een nalatenschap of het opstellen van een testament, adviseren wij u om vooraf een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de juiste specialist aanwezig is om uw vragen te beantwoorden.

De koffie staat klaar!

Wij vinden het belangrijk dat onze winkel laagdrempelig is en dat u zich er op uw gemak voelt. Loop gerust binnen voor een kop koffie, een praatje en een indruk van de vele mooie mogelijkheden die er zijn voor een passend afscheid en een blijvende herinnering. U kunt ook het naastgelegen uitvaartcentrum bekijken en een indruk krijgen van de opbaar- en afscheidsmogelijkheden.

De koffie staat voor u klaar.

0
    0
    Mijn Fotomap
    Jouw mandje is leegKeer terug naar de winkel
    Scroll naar boven