Uitvaartwinkel7.jpg

Op deze site laten wij u, onder de knop assortiment, een greep uit de vele mogelijkheden zien.
Natuurlijk kunt u iets bestellen of een vraag stellen door ons een mail te sturen waarin u het artikel omschrijft of het artikelnummer vermeldt, maar u kunt ook onze winkel bezoeken indien u persoonlijk advies op prijs stelt.

In onze winkel informeren en adviseren Anneke de Jong - Friggen, Wilma van Drunick of Ilse van Eijk u over alles wat betrekking heeft op overlijden, uitvaart, nazorg, asbestemmingsmogelijkheden, grafmonumenten, nagedachtenismogelijkheden en tonen wij u in onze etalage een greep uit vele mogelijkheden. Er liggen ook talloze folders over de meeste uiteenlopende onderwerpen -van Hospice tot grafmonument-, deze kunt u kosteloos meenemen om thuis eens rustig te kunnen bekijken. Ook het speciaal door ons ontwikkelde UitvaartWensenboekje kan in de winkel worden opgehaald om thuis in te kunnen vullen en te bewaren. Dit boekje kunnen wij u ook toezenden of het kan hier worden geopend om af te drukken.

Heeft u een urn of een sieraad bij ons gekocht? Wilt u de as bijzetten in een graf of er iets anders mee doen? Wij kunnen voor u de asbus ophalen bij het crematorium. De as houden wij dan voor u kosteloos in bewaring tot het moment u aangeeft er een bestemming aan te willen geven.
In de winkel kunnen wij de urn en/of sieraad vullen, natuurlijk is het mogelijk hierbij aanwezig te zijn of desgewenst zelf te doen. Wilt u dat wij de asbus namens u ophalen? Vult u dan dit formulier zo volledig mogelijk in en stuur deze naar ons op of geef deze af in de winkel.

Bestelde artikelen kunnen in onze winkel worden opgehaald of wij bezorgen deze binnen de regio Haaglanden persoonlijk en kosteloos, buiten deze regio zijn wij genoodzaakt bezorgkosten te berekenen.

Lectuur over afscheid en rouw hebben wij ook in het assortiment, diverse boekjes die kunnen bijdragen aan rouwverwerking van volwassenen, maar ook boekjes die speciaal voor (kleine) kinderen zijn geschreven.

Voor gedenktekens op een graf werken wij nauw samen met Memare Gedenktekens welke onze winkel als toonzaal gebruikt om enkele mogelijkheden te laten zien, op afspraak kan een medewerkster van Memare u in onze winkel ontvangen en uitgebreid adviseren bij het bepalen en bestellen van een gedenkteken of u kunt één van hun andere toonzalen in Leiden, Den Haag of Honselersdijk bezoeken. Zie hun website voor de adressen www.memare.nl.
Voor een bestaand grafmonument kan Memare ook voor de bijbelettering zorgen of desgewenst de restauratie ervan, zij zullen dan eerst het graf bezoeken, een foto van het bestaande monument maken en aan de hand van deze kennis u een passend advies geven.

Heeft u hele specifieke uitvaart gerelateerde vragen dan kunt u het beste telefonisch of per mail contact opnemen voordat u langskomt. Hiervoor zal Edward van der Helm of Patricia Schols een afspraak met u maken om u hierover uitgebreid te informeren. Het is dan natuurlijk ook mogelijk dat de afspraak op een door u gekozen locatie plaatsvindt.
 

uitvaartzorg leidschendam, uitvaartzorg leidschendam